BREXIT

Det är hög tid att ta reda på vilken inverkan Brexit har på ditt företag. Mycket är oklart men klart är att du bör förbereda dig redan nu.

Vi hjälper dig som vet att du handlar med Storbritannien att göra en utredning av din nuvarande situation och tar fram en rapport av hur du påverkas av Brexit. Vi kommer att behöva dina senaste tolv månaders intrastatrapporter i excelformat samt import- respektive exportstatistik för de senaste tolv månaderna från tullverket.se om du har handel med tredje land idag. Kostnaden för en övergripande analys är 4600 SEK och rapporten som beskriver vad du behöver göra och vad det innebär för ditt företag kommer till dig via mejl inom ett par dagar. 

Om du är osäker på om du har handel med Storbritannien idag eller inte riktigt vet om du påverkas så räcker det kanske med ett samtal med en av våra  specialister. Hör av dig med hjälp av formuläret nedan. Skriv några rader till oss i meddelandet om dina Brexit-tankar så kontaktar vi dig och bestämmer tid för ett kort avstämningssamtal mellan dig och en av våra specialister. Om du faktiskt har liten eller kanske ingen handel med Storbritannien så kommer det antagligen att räcka. Vi debiterar dessa samtal med 1000 SEK per timma, minimum 500 SEK.